+421 2/22133399
Helpdesk: Pondelok - Piatok 9:00 - 16:00
info@fixservis.sk
Kontakt

Objednávky do 16:00 expedujeme kuriérom GLS v ten istý deň. Doručenie do 24 h.

Fixservis logo
0
0 €
Zdieľať

Ako nastaviť náhradné slúchadlá AirPods alebo nabíjacie puzdro

Máte nové náhradné slúchadlo AirPods alebo nabíjacie puzdro a potrebujete ho nastaviť? Tento návod vás krok za krokom prevedie procesom nastavenia, aby ste mohli svoje AirPods opäť používať bez problémov. Okrem toho vám ukážeme, aké čistiace nástroje sú vhodné na čistenie vašich AirPods a nabíjacieho puzdra, čo vám pomôže udržať vaše slúchadlá v skvelom stave.

Ako nastaviť náhradné slúchadlá AirPods alebo nabíjacie puzdro

Kroky na nastavenie náhradného slúchadla alebo puzdra:

  1. Vložte obe slúchadlá AirPods do nabíjacieho puzdra.
  2. Pripojte puzdro k napájaniu, zatvorte kryt a počkajte 20 minút.
  3. Otvorte kryt a skontrolujte indikátor stavu, ktorý by mal blikať oranžovo.
  4. Na zadnej strane puzdra podržte tlačidlo nastavenia stlačené 15 sekúnd, až kým indikátor stavu nezačne blikať bielo.
  5. Na vašom iPhone, iPade alebo iPode touch prejdite na domovskú obrazovku.
  6. Otvorte puzdro so slúchadlami AirPods vnútri a podržte ho vedľa iPhonu, iPadu alebo iPodu touch. Na obrazovke sa objaví animácia nastavenia.
  7. Klepnite na „Pripojiť“ a potom na „Hotovo“.

 

Aké čistiace nástroje sú vhodné na čistenie vašich AirPods a nabíjacieho puzdra?

Na udržanie vašich AirPods a nabíjacieho puzdra v perfektnom stave je dôležité používať vhodné čistiace nástroje. Existuje mnoho rôznych možností, ktoré vám môžu pomôcť odstrániť prach, nečistoty a ušný maz z vašich zariadení. Pre najlepšie výsledky odporúčame použiť Multifunkčný nástroj na čistenie telefónov a slúchadiel 5v1. Táto súprava obsahuje rôzne kefky a nástroje, ktoré efektívne zabezpečia dokonalú čistotu vašich zariadení. Ďalej môžete využiť:

Použitím týchto nástrojov zaistíte, že vaše AirPods a nabíjacie puzdro zostanú v špičkovom stave, čo predĺži ich životnosť a zlepší celkový výkon.

Veríme, že vám tento návod pomohol úspešne nastaviť vaše náhradné slúchadlá AirPods alebo nabíjacie puzdro. Okrem čistiacich nástrojov nájdete na našom e-shope aj náhradné diely a príslušenstvo. Navštívte náš e-shop a objavte širokú ponuku produktov.

© Obrázky: Apple, Unsplash

Ekológia na prvom mieste

Neustále zlepšujeme našu uhlíkovú stopu, aby sme chránili našu planétu. Prečítajte si viac o tom, ako prispôsobujeme naše procesy, aby sme znížili našu stopu.

Viac informácíí