+421 2/22133399
Helpdesk: Pondelok - Piatok 9:00 - 16:00
info@fixservis.sk
Kontakt

Objednávky do 16:00 expedujeme kuriérom GLS v ten istý deň. Doručenie do 24 h.

Fixservis logo
0
0 €
Zdieľať

Ako pripojiť AirPods a AirPods Pro k iPhonu

Slúchadlá AirPods a AirPods Pro od Apple ponúkajú skvelý komfort a zvukovú kvalitu pre váš iPhone. Ak ich chcete rýchlo a jednoducho pripojiť, tento návod vás prevedie celým procesom nastavenia. Bez ohľadu na model vašich AirPods, tieto kroky vám zabezpečia hladké pripojenie a okamžité využitie všetkých ich funkcií.

Ako pripojiť AirPods a AirPods Pro k iPhonu

Predtým, ako začnete, uistite sa, že váš iPhone má najnovšiu verziu iOS. Následne postupujte podľa týchto krokov:

  1. Otvorte domovskú obrazovku na vašom iPhone.
  2. Nechajte slúchadlá AirPods v nabíjacom puzdre a otvorte ho blízko iPhonu. Na obrazovke vášho iPhone sa objaví animácia nastavenia.
  3. Stlačte tlačidlo „Pripojiť“.
  4. Ak máte slúchadlá AirPods Pro (1. alebo 2. generácie) alebo AirPods (3. generácie), prečítajte si nasledujúce tri obrazovky s informáciami.
  5. Ak už máte na iPhone nastavenú Siri a používate AirPods Pro (1. alebo 2. generácie) alebo AirPods (2. alebo 3. generácie), Siri bude pripravená na použitie so slúchadlami AirPods. Ak Siri ešte nie je nastavená, systém vás prevedie procesom nastavenia.
  6. Stlačte „Hotovo“.
  7. Ak ste prihlásení do iCloudu, vaše slúchadlá AirPods sa automaticky nastavia aj na všetkých ďalších podporovaných zariadeniach, na ktorých ste sa do iCloudu prihlásili s rovnakým Apple ID.

 

Riešenie problémov s pripojením AirPods

Ak narazíte na problémy s pripojením alebo nastavením AirPods, pozrite si ďalšie pokyny. Môžu vám pomôcť vyriešiť bežné problémy a zabezpečiť bezproblémové fungovanie vašich slúchadiel.

Veríme, že vám tento návod pomohol úspešne pripojiť a nastaviť vaše slúchadlá AirPods. Teraz si môžete naplno vychutnať kvalitný zvuk a pohodlie bezdrôtového používania vašich AirPods.

© Obrázky: Apple, Unsplash

Ekológia na prvom mieste

Neustále zlepšujeme našu uhlíkovú stopu, aby sme chránili našu planétu. Prečítajte si viac o tom, ako prispôsobujeme naše procesy, aby sme znížili našu stopu.

Viac informácíí