+421 2/22133399
Helpdesk: Pondelok - Piatok 9:00 - 16:00
info@fixservis.sk
Kontakt

Objednávky do 16:00 expedujeme kuriérom GLS v ten istý deň. Doručenie do 24 h.

Fixservis logo
0
0 €
Zdieľať

Ako zistiť, ktorý model AirPodov máte?

Ak máte AirPods, možno vás zaujíma, ktorý konkrétny model máte. Apple ponúka niekoľko rôznych verzií AirPodov, a každý model má svoje špecifické vlastnosti. Tu je jednoduchý spôsob, ako zistiť, ktorý model AirPodov vlastníte:

Ako zistiť, ktorý model AirPodov máte?

Skontrolujte sériové číslo

Najjednoduchší spôsob, ako zistiť model vašich AirPodov, je skontrolovať sériové číslo. Toto číslo nájdete:

  • Na spodnej strane nabíjacieho puzdra
  • V nastaveniach zariadenia pripojeného k AirPodom (Nastavenia > Bluetooth > AirPods > „i“ vedľa názvu AirPodov)
  • Na originálnom balení AirPodov

 

Vizuálna kontrola

AirPods (1. generácia), uvedené na trh v roku 2016, umožňujú dvojitým klepnutím aktivovať Siri alebo prispôsobiť dvojité klepnutie na každom AirPode na rýchle spustenie alebo pozastavenie prehrávania audia.

AirPods (2. generácia), uvedené na trh v roku 2019, majú podobný dizajn, ale obsahujú čip H1, ktorý zlepšuje pripojenie a podporuje príkazy "Hey Siri". Dvojitým klepnutím prehráte médiá a preskočíte dopredu alebo prijmete hovor.

 

 

AirPods (3. generácia), uvedené na trh v roku 2021, poskytujú priestorový zvuk a adaptívny ekvalizér. Aktiváciu Siri je možné vykonať hlasom alebo stlačením a podržaním tlakového senzora na slúchadlách. Okrem toho je možné stlačením tlakového senzora na ľubovoľnom AirPode rýchlo spustiť alebo pozastaviť prehrávanie zvuku.

 

 

AirPods Pro (1. generácia), uvedené na trh v roku 2019, majú kratšie stonky a vymeniteľné silikónové špunty do uší. Ponúkajú aktívne potlačenie hluku a režim priepustnosti. Môžete tiež stlačiť tlakový senzor na ľubovoľnom AirPode na rýchle spustenie alebo pozastavenie prehrávania zvuku a používať príkazy "Hey Siri".

 

AirPods Pro (2. generácia), uvedené na trh v roku 2022, prinášajú vylepšené potlačenie hluku a dlhšiu výdrž batérie. Majú dotykové ovládanie na nastavenie hlasitosti a podporujú príkazy "Hey Siri". Stlačením dotykového ovládania na jednom alebo druhom AirPode môžete rýchlo spustiť alebo pozastaviť prehrávanie zvuku. Ovládanie hlasitosti je možné ľahkým potiahnutím nahor alebo nadol. Tieto AirPody sú vybavené silikónovými štupľami do uší pre lepšie priliehanie. Ich bezdrôtové nabíjacie puzdro má externý reproduktor na spodnej strane, ktorý oznamuje stav nabitia batérie, a závesnú slučku na popruh na nosenie.

 

AirPods Max, uvedené na trh v roku 2020, poskytujú vysokú kvalitu zvuku a aktívne potlačenie hluku. Siri môžete aktivovať pomocou hlasu alebo stlačením a podržaním korunky Digital Crown. Zároveň môžete stlačením korunky Digital Crown rýchlo spustiť alebo pozastaviť prehrávanie audia.

 

 

Tieto kroky vám pomôžu jednoducho identifikovať, ktorý model AirPodov máte. Poznať model môže byť užitočné pri riešení problémov alebo pri nákupe príslušenstva. Navštívte náš e-shop, kde ponúkame originálne AirPods, náhradné diely pre AirPods, náhradné slúchadlá (ľavé a pravé) a náhradné nabíjacie puzdrá.

© Obrázky: Apple, Unsplash

Ekológia na prvom mieste

Neustále zlepšujeme našu uhlíkovú stopu, aby sme chránili našu planétu. Prečítajte si viac o tom, ako prispôsobujeme naše procesy, aby sme znížili našu stopu.

Viac informácíí