+421 2/22133399
Helpdesk: Pondelok - Piatok 9:00 - 16:00
info@fixservis.sk
Kontakt

Objednávky do 16:00 expedujeme kuriérom GLS v ten istý deň. Doručenie do 24 h.

Fixservis logo
0
0 €
  • 06. 08. 2024

Zdieľať

Moderné doručovanie: Pohodlie a flexibilita cez Packetu a ich Z-Boxy

V dnešnej dobe, keď je čas najcennejšou komoditou, je pre nás dôležité poskytovať služby, ktoré uľahčujú a urýchľujú život našim zákazníkom. Preto u nás nájdete doručenie prostredníctvom Packety, jedného z najpopulárnejších spôsobov doručovania zásielok. Packeta nám tento rok umožňuje poskytovať ešte vyšší štandard služieb a zabezpečuje maximálnu spokojnosť našich zákazníkov

Moderný a efektívny doručovací systém s Packeta, umožňuje rýchle a spoľahlivé doručovanie zásielok do výdajných miest po celom Slovensku a v zahraničí. S Packetou môžete svoje zásielky prijímať na stovkách miest, čo vám prináša flexibilitu a pohodlie pri ich vyzdvihovaní. 

Moderné doručovanie: Pohodlie a flexibilita cez Packetu a ich Z-Boxy

VÝHODY DORUČENIA CEZ PACKETU: 

1. Rýchlosť a spoľahlivosť: Packeta zaručuje rýchle doručenie zásielok, pričom si môžete byť istí, že vaša objednávka bude doručená bezpečne a načas. 

2. Široká sieť výdajných miest: S Packetou môžete využiť rozsiahlu sieť výdajných miest. Bez ohľadu na to, kde sa nachádzate, určite nájdete výdajné miesto vo vašej blízkosti. 

3. Jednoduché sledovanie zásielky: Vďaka sledovaniu zásielok online môžete kedykoľvek skontrolovať, kde sa vaša objednávka nachádza. To vám poskytuje pokoj a istotu, že vaša zásielka je na ceste k vám. 

4. Flexibilita pri vyzdvihnutí: Nemusíte čakať doma na kuriéra. Zásielku si môžete vyzdvihnúť v čase, ktorý vám najviac vyhovuje. 

Packeta: Moderný líder v logistike 

DORUČENIE CEZ Z-BOXY: 

Aby sme našim zákazníkom poskytli ešte väčšiu flexibilitu, zaviedli sme doručenie prostredníctvom Z-Boxov. Z-Boxy sú samoobslužné výdajné boxy, ktoré sú k dispozícii 24/7. To znamená, že si svoju zásielku môžete vyzdvihnúť kedykoľvek, aj mimo otváracích hodín výdajných miest. Stačí jednoducho prísť k Z-Boxu, zadať kód a zásielka je vaša. 

Prečo Zvoliť Z-Box? 

1. Dostupnosť 24/7: Z-Boxy sú prístupné kedykoľvek, čo znamená, že si môžete vyzdvihnúť svoje zásielky aj v noci alebo cez víkend. 

2. Rýchlosť a pohodlie: Vyzdvihnutie zásielky zo Z-Boxu je rýchle a jednoduché. Nemusíte čakať v rade alebo sa prispôsobovať otváracím hodinám. 

3. Jednoduchá obsluha: Obsluha Z-Boxu je intuitívna a zvládne ju každý. Stačí vám kód, ktorý dostanete v SMS alebo e-maily. Pomocou mobilnej appky Packeta a NAJNOVŠIE aj pomocou klávesnice a číselného kódu. 

Chcete pre zásielku poslať deti alebo partnera? Objednávate do Z-BOXu tovar pre starých rodičov? Odteraz zvládnu vyzdvihnutie jednoducho aj bez mobilnej aplikácie. 

Využitím doručenia cez Packetu a Z-Boxy sa snažíme priblížiť našim zákazníkom a poskytnúť im ešte vyššiu úroveň služieb. Veríme, že oceníte pohodlie a flexibilitu, ktoré tieto možnosti ponúkajú. Sme tu pre vás, aby sme zabezpečili, že vaše nákupy budú vždy rýchle, spoľahlivé a čo najpohodlnejšie

Ďakujeme za dôveru a tešíme sa na vašu ďalšiu objednávku! 

Tím FixServis.  

Ekológia na prvom mieste

Neustále zlepšujeme našu uhlíkovú stopu, aby sme chránili našu planétu. Prečítajte si viac o tom, ako prispôsobujeme naše procesy, aby sme znížili našu stopu.

Viac informácíí